Motivasjonskampanje

Medarbeidere i en hvilken som helst bedrift vil med jevne mellomrom trenge et klapp på skulderen eller en belønning for ekstra innsats. Ledelsen i salgsorganisasjoner vet dette, men finner ikke alltid tid til å gjøre det. Motivaction AS har utviklet gode metoder og verktøy for motivasjon, økt aktivitet og gode resultater. All denne erfaringen og kunnskapen har vi bygget inn i kampanjeverktøyet Incite.

Spesialtilpasset design

Vi benytter flere grep og fremgangsmåter for å lykkes:

  • Vi bygger alle Incite-kampanjene ut i fra spilldesignkonsept
  • Vi utvikler universer som passer og fenger målgruppen
  • Vi benytter ikkemonetære utmerkelser for å tilfredsstille de mest elementære behov
  • I tillegg bruker vi mer tradisjonell premiering
  • Vi tilfører kampanjene en unik identitet som legges merke til og blir satt pris på
  • Kampanjene er enkle i bruk og lette å forstå samtidig som de trigger

Rettferdig belønning

For å gi våre kunder et incentiveverktøy som virkelig gir resultater, har vi utviklet metoder som kombineres i riktige porsjoner. Incite er designet for å få med alle. Dette er selve grunnsteinen i en vellykket incentivekampanje. Ved å måle mot individuell ytelse og premiere i flere kategorier, oppnår vi en enestående rettferdighet. Dermed blir kampanjen oppnåelig og relevant for alle i salgsavdelingen eller i forhandlernettet. Vi vet dessuten at deltakerne har behov. De liker å bli inspirert, føle samhold, oppleve god stemning, bli engasjerte og være fokuserte. Ikke bare i starten, men gjennom hele kampanjeperioden. Lykkes man med det øker salget garantert.

Tidsbesparende teknologi

Incite som webbasert incentivekampanje er bunnsolid og effektiv. Den er bygget med utgangspunkt i to viktige formål:

  • Inspirere medarbeidere og forhandlere til bedre ytelse
  • Minimere tid du må bruke på å arrangere kampanjen

Et godt eksempel er automatisk premiering med elektroniske gavekort. Deltakerne får premien umiddelbart, noe som oppleves positivt, uten at du trenger å løfte en finger. Salgsregistreringen gjøres enten manuelt eller automatisk, ved å la salgssystemet sende data til kampanjen. Incite inneholder et oversiktlig administrasjonsområde hvor du som kampanjearrangør kan følge utviklingen, laste ned rapporter og kommunisere direkte med deltakerne.

Ta kontakt med oss! Vi vil gjerne møte deg og finne ut hva vi kan gjøre for deg